O nama

Apartmani Villa More

Ovaj se objekt nalazi na 6 minuta hoda od plaže. Apartmani Villa More smješteni su u Zatonu, a nude opremu za roštilj. Ovaj privatni smještaj s 4 zvjezdice uključuje klimatizirane sobe s vlastitom kupaonicom i besplatnim bežičnim pristupom internetu (WiFi). Svaka jedinica ima balkon.

Sve sobe u ovom privatnom smještaju sadrže ormar. U svim jedinicama nalazi se TV ravnog ekrana, a iz pojedinih se pruža pogled na planine. Sve sobe imaju hladnjak.

Apartmani Villa More nude vanjski bazen.

Objekt je smješten 13 km od Zadra i 49 km od Novalje. Zračna luka Zadar udaljena je 20 km. 

Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Zatonu! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.

 

Ocjene

Čistoća96%
Vrijednost za novac88%
Udobnost94%
Besplatni WiFi100%
Sadržaji92%
Položaj85%
Osoblje98%

Ukupna ocjena

Izvanredan92%

Mjesto Zaton

Zaton je malo turističko mjesto smješteno u blizini dvaju povijesnih gradova: Nin (2km) i Zadar (12km) te je u neposrednoj blizini Turističkog naselja Zaton.

Mjesto Zaton ima ugodnu mediteransku klimu, lijepe plaže, čisto more i podmorje što ga čini idealnim mjestom za Vaš odmor.

Više o mjestu Zaton pogledajte na službenim stranicama Turističke zajednice mjesta Zaton.

Okruženje i izleti

U blizini mjesta Zaton nalaze se povijesni gradovi Nin i Zadar

Tri nacionalna parka:

NP Kornati, NP Krka, NP Paklenica

Dva parka prirode:

PP Telašćica i PP Vransko jezero

Gradove Nin i Zadar, nacionalne parkove i parkove prirode možete posjetiti jednodnevnim izletima samostalno ili u organizaciji mjesnih turističkih agencija.